onsdag 4 juli 2007

Today It's Raining



"Welcome To Paradise, Welcome To Paradise / Today It's Raining, Today It's Raining, Today It's Raining, Today It's Raining / Welcome To Paradise, Welcome To Paradise"



Jag kunde inte låta bli att bjuda er på den här "mormorsblomman" som jag såg i en plantering inne i stan. Jag gillar färgen på blomman, även den får tankarna till mormödrar på nåt sätt. Och när de stod där i full blom i en kruka blev de precis som gamla tanter lite anonyma. Man är tvungen att gå närmre och utforska dem en och en för att till fullo förstå deras egenart och skönhet. Vad blomman heter har jag ingen aning om. Karin?



***



Videon till Manu Chaos nya låt, Rainin In Paradise, är regiserad av ingen mindre än Emir Kusturica. Mannen bakom en av filmhistoriens bärsta rullar; Zigenarnas tid.



***



Det finns nåt ironiskt i att när människor längtar ut till naturen så blir de ett problem.



***

Dagens rubrik i DN: "Sexåring svårt skadad av fotbollsmål". Jag vet precis hur det känns, grabben.

7 kommentarer:

Ankan sa...

Manu kommer hit. Till Göteborg. Nån festival. Kan bli ganska coolt.

Sånger från nedre botten sa...

Fast nu är ju frågan om gbg ska kallas för "hit", kanske snarare "dit". Men jag funderar på om man skulle ta en vuxenfestival med hotell...

Ankan sa...

Poäng.

Jah Hollis sa...

Det är ju i alla fall på vår kontinent. Vuxenfestival är nog vad många i Roskilde hade önskat sig i år. Har själv vissa tankar på att åka till Öya i Norge för att få se Roky Erickson. Men det skulle bli en svindyr vuxenfestival det. Men då kan man få se Astroburger också, vad det nu är.

Sånger från nedre botten sa...

En vuxenfestival i gbg skulle gå på cirka 2300 (två hotellnätter å plåt). Sen tillkommer som bekant en del andra utgifter i form av flytande och fast föda och det blir nästan lika mycket till. Frågan är om det är värt det?

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Sånger från nedre botten sa...

Anonyma inlägg, även om de kommer från ens moder, deletas artigt men bestämt.