söndag 21 augusti 2011

Ship To Gaza

Idag har jag ideligen fått uppdateringar genom Facebook från Gaza Youth Breaks Out om nya bombningar av Gaza. Jag tycker att det är förbannat svårt att ta in nyheter från ett ghetto isolerat av murar där civilbefolkningen bombas som kollektiv bestraffning för dåd utförda av enskilda. Kollektiv bestraffning är ett brott mot krigets lagar. Vad tror man från Israels regerings sida att man kan uppnå med de bomber man fäller, mer än att fler unga desillusionerade palestinier tar till vapen?

I vintras var jag med och arrangerade en stödfest till Ship To Gaza som drog in nästan 40 000 kronor. Bandet vårat lirade och jag satte ihop ett blandband som spelades i baren innan. Blandbandet finner du HÄR.

4 kommentarer:

Ankan sa...

Fan vad det bloggas här då! ;-)

Sånger från nedre botten sa...

Eller hur, jag hinner knappt med själv.

Jah Hollis sa...

Håller med Ankan. Det är nästan som på den gamla goda tiden. :-)
Ni båda kvalificerar er i alla fall för att ligga kvar i min länklista. Och jag ska lyssna in blandbanden. Jag njuter annars just nu av Peter Toshs Bush Doctor. Jag har ju semester för tusan!

Sånger från nedre botten sa...

Jah, lite skrämmande eller hur? Nåväl, jag hoppas du får en underbar semester och med den gode Tosh på skivtallriken tycks du ha inlett bra.