lördag 17 januari 2009

Pressure Drop

"Who needs remote control
From the civic hall
Push a button - Activate
You gotta work an youre late"


Lördagmornar tycks ha blivit min tvätt- och städmorgon. Klockan är nu 08.30. Tvätten ligger i maskinen och frukosten i magen. Trots att jag har dottern är det arbetsdag. Om en och en halv timme ska träffa en tjej som jag ska intervjua. Eftermiddagen blir till att försöka pressa ut intervjun ur hjärnan ner genom fingrarna och in i datorn. I morgon ser det ungefär likadant ut, bortsett från tvättandet då. Och på måndag. Och så vidare. Jag räknade ut att jag kommer att jobba nästan tre veckor non stop. Att jag inte hinner med bloggen säger sig självt. Nånstans i fjärran, närmare bestämt i mitten av mars, har jag lagt in en belöning; en cykelresa till Mallis. Fast just nu känns det overkligt långt fram till dess. Kolla in bilderna, ser det inte härligt ut?

Vill ni följa Bigmollos vidare cykeläventyr hittar ni honom bland länkarna under rubriken Långt på sadel.

Här går det nerför. Svindlande.

10 kommentarer:

Tantaugusta sa...

Sa Calobra är så galet häftigt! Det tog mig strax under timmen upp första gången - i år ska den tiden reduceras! Med ett leende! Ha så kul när ni åker dit!

Alla smutsiga detaljer sa...

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var avundsjuk...på Mallisresan då alltså :-)

Sånger från nedre botten sa...

Jag tänker då inte skynda mig upp, eller ner. Bara njuta. Om knäet tillåter...

Johan Mölleborn sa...

Härligt! Sa Calobra är ju fånigt kul. Kul att du gillar filmerna. Jag trodde inte det var nån som kollade på dem. :)
Våren 2010 åker jag till Mallis igen. Ha så kul.
/J

Sånger från nedre botten sa...

Johan, ditt cykelschema för i år är ju rätt späckat så du lär nog klara dig utan Mallis i år. Av de filmer jag har sett från Mallis är dina de mest personliga och berättar på nåt sätt var det handlar om. Går det uppför kan man antingen hata sig upp hela vägen, eller som du; älska utmaningen. Ha ett bra cykelår och lycka till med alla utmaningar!

Cliff Hanger sa...

Det är bra att ha någonting att se fram emot i alla fall, även om det kan kännas långt borta. Har man inte det känns det många gånger jobbigare. Jag vet inte hur höga berg de har på Mallorca (men jag vet att de har berg), men ska du cykla i höga berg och djupa dalar?

Sånger från nedre botten sa...

Det är tanken, kul eller hur!

Ankan sa...

Mallis i Maj för min del. Då blir det hyra jonne och cykla lite.

Sånger från nedre botten sa...

Ankan, ska du till norra eller södra delen av ön? Själv ska jag till Alcudia som tydligen är ett cykelmekka.

Ankan sa...

Vi brukar åka till ett ställe som heter Soller, nästan direkt till vänster om Alcudia, på andra sidan ön så att säga. Ett inte fullt så exploaterat ställe. Ännu. Även om mer eller mindre hela Mallis ju är expo. idag.