tisdag 24 mars 2009

Hemma


Naturligtvis blev jag tokförkyld. Näsan rann som Niagarafallet och halsen sved som en vulkan. Men trots det ställde jag bara in en dag så det blev ändå sex bra dagar på hoj. Jag vägrade helt enkelt att acceptera förkylningen. På kvällarna åt vi och drack vi enligt principen att vi hade förtjänat det. Mornarna kickstartades med en gigantisk frukostbuffé följt av dubbla Treo innan det var dags att ge sig ut på äventyr. Vi hann med rätt mycket av norra sidan av Mallis. Något Sa Calobra blev det dock inte av den här resan. Vi nöjde oss med en bergsetapp på 7,5 mil: Alcudia -Polenca - Campanet - Caimari - Lluc - Polenca - Alcudia. Från Caimari upp till Lluc är det en mils riktig kättring. Hur jobbigt och kul som helst. Fick en liten känning av löparknät och trodde att ett tag att det var kört, men lyckades stretcha så att det funkade hela vägen upp. Cuben (Cube Agree -08) från Max Hürzeler funkade hur bra som helst och var skitkul att åka på, snabb och lättmanövrerad. När jag sorterat färdig lägger jag ut lite fler bilder.

7 kommentarer:

Alla smutsiga detaljer sa...

Ja, tänk vad man pallar när man har bestämt sig. Det värsta är inte blodsmaken det är mersmaken! Om en vecka börjar cykelsäsongen i min värld!

Jah Hollis sa...

Välkommen hem igen.
I Skåne är det alltid cykelsäsong.

Sånger från nedre botten sa...

Asd, var ska du nånstans?

Jah, när du skriver här, skriver jag hos dig, vilket sammanträffande!

Tack.

Men när det gäller den skånska cykelsäsongen kan du försöka lura nån annan. Jag har barn med en skånska och varit där så ofta att jag vet hur illa det kan vara i din landsända. ;-)

Martin sa...

Välkomen hem. Själv ska jag snart kolla om cykelkarusellen i Tanto klarat vintern.

Tantaugusta sa...

Cube Agree, låter som nåt jag skulle kunna tänka mig. Sa Clobra får det bli nästa år!

Sånger från nedre botten sa...

Martin, det är bara att göra som på den här filmen så ska du se att du får igång den: http://www.youtube.com/watch?v=3ktTXjSqvJc&feature=related

Tant, gärna det.

Martin sa...

Ahh jag har tänkt låna den på DVD av kollega B ett bra tag och nu fick det förnyad prioritet.