söndag 15 juni 2008

Förkyld och uttråkad

Har gått och blivit förkyld. Vilket innebär att alla friluftsaktiviteter är inställda. Under eftermiddagen har jag blivit mer och mer rastlös och uttråkad. Jag fattade inte riktigt vad det handlade om tills jag kom på att det nog handlar om ren och skär cykelabstinens. En helg utan att få åka ut på en tur är en halv helg. Från Omberg kom ett meddelande från en av pågarna i CKRM som genomfört Vätternrundan. Knäna hans hade tagit ordentligt med stryk och han trodde inte att han skulle göra om det. Men han kom i mål på lite mer än 18 timmar. När jag köpte Surlyn funderade jag efter ett tag på att ha Vätternrundan som mål, men jag insåg efter ett tags cykling att min rygg nog inte skulle palla. Fast å andra sidan bråkade den med mig efter tre mils cykling då. Nu klarar jag lite mer än sex mil och ryggen bråkar bara ibland. Men idag blev det som sagt ingen cykling. Att dessutom inte kunna lira boll en kväll som denna gör definitvt inte livet roligare. Snarare tvärtom. Det här får bli dagens tröst:



Att jag aldrig har sett den hos Markus på Babylon By Bike är minst sagt förvånande...

3 kommentarer:

Alla smutsiga detaljer sa...

Paul, alltid lika fin. Nu måste jag fylla på mp3n med lite Style council.
Förkyld och uttråkad - förstår känslan men strax är det fotboll, det blir räddningen.

Jessica sa...

Eftersom jag klarade av att ta mig runt Vätternrundan är jag övertygad om att alla andra klarar det också. Det är bara så fruktansvärt lååångtråkigt att cykla så länge, jag höll på i 15 timmar. Ja, 15 timmar, zzzzz...

Hoppas ryggen blir bättre!

Sånger från nedre botten sa...

Tack Jessica, men just nu är ryggen sämre. Som hämnd får den finna sig i två dagars cykling runt Åland. Långtråkigt eller ej, 15 timmar är väl ändå en rätt bra tid?