torsdag 11 december 2008

Mick Jones nasar trosor

"You're a teaser, you turn 'em on
Leave them burning and then you're gone"


Jaha, då har jag kollat in Mick Jones senaste sidoprojekt, Dirty Stop Out, och vad ska man säga om det? Jag tror att gubben har haft skoj. Men så där väldans bra blev det väl ändå inte. Lite för mycket synthmattor och småtråkig cola-disco för min smak. Fast det finns tecken på att en del saker ändå kan vara värda att kolla in. Hursomhelst, jag kommer inte ifrån känslan att hela projektet mer handlar om att Malcolm McLarens och Vivienne Westwoods son, Joseph Corre, egentligen vill bli rockstjärna, men att han samtidigt är allt för mycket affärsman, ty allt kokas ned till en enda stor reklamkampanj för Agent Provocateurs trosor. Och det det känns uppriktigt sagt inte så där jättespännande.***

Jag måste faktiskt få skryta lite här, i lite mer än en månads tid har jag lyckats med mina mål kring träningen: Tre dar i veckan varvar jag spinning med styrketräning. Självklart underlättar det att vi på jobbet har en friskvårdstimme i veckan, vilket gör att träningen kan kombineras med lunch. Hur det känns? Jo tack, jag går omkring och har lite träningsverk mest hela tiden. Men tränandet ger just nu en jävla energi tillbaka. Och det kan behövas i dessa tider.

3 kommentarer:

Alla smutsiga detaljer sa...

Men hemsidan är väldigt snyggt konstruerad.
Bra jobbat med träningen, för mig går det bara utför. Jag som ska springa mitt livs första lopp i mars...

Sånger från nedre botten sa...

Alltid något, när underkläderna ser lite osköna ut. Du, det är långt till mars. Men tränar du inte är det allt för nära.

Tantaugusta sa...

Jag har blivit knockad. Energiförlust. Men jag ska nog klara värma glögg på lördag...