onsdag 15 april 2009

Soon Come


"Oh my friend you haven’t changed
You're looking rough and living strange
And I know you got a taste for it too oh oh oh"


Dåså, då har maskineriet satts igång. Har precis ringt en cykelhandel och bett dem kolla hur snabbt de kan få fram två Cube Agree Compact till mig och min jobbarkompis. Det är inte utan att det pirrar en del i kroppen. Senast jag köpte nåt över 10 000 kronor var nog lägenheten, men det var inte för mina egna stålar så det räknas egentligen inte. Före det var nog någon gång i början av nittiotalet då jag köpte en stärkare och en gura på Halkan's. Fast fan vet om de inköpen passerade tiotusenkronorsgränsen. Jag är med andra ord ingen storkonsument. Tror att det dessvärre handlar om nåt Göran Perssonskt drag i mig, att jag inte vill vara satt i skuld. Vilket naturligtvis är löjligt när man som jag är skyldig banken en sjuhelvetes massa pengar. Hursomhelst, snart kommer skatteåterbäringen och det är den och ett par löner som får ta smällen. En Cube ska det bli.

6 kommentarer:

Alla smutsiga detaljer sa...

Ja ha, du är som alla andra - när det börjar bli lite tungt byter ni till en lättare och yngre modell. Hur tror du Surlyn känner sig nu då? Va? Har du tänkt på det???

Sånger från nedre botten sa...

Det blir väl som vanligt, nån polare tar över och allt blir till den bästa av världar...

;-)

Tantaugusta sa...

Du kunde inte gjort ett klokare val. Den är så snygg! Och bra! Och gör mig en smula avundsjuk...
Nu blir det Cubbeklubben :)

Ankan sa...

Jag e också galet sugen på att köpa räser. Men får bli till höstrean. Kanske. Däremot blir det en tur till Södertälje om 40 minuter. Pust.

Sånger från nedre botten sa...

Tant, så får det bli. Och tydligen har vi hittat en spekulant till din Nishikivinst. Är den måttad och beställd än, eller har du möjlighet justera måtten efter köpare?

Ankan, se ovan. Bravo! Glöm inte att du ska tillbaka också ;-)

Ankan sa...

Jag tog tåget från Södertälje till Stuvsta...(men nästa gång vänder jag!)