torsdag 28 februari 2008

Dubonnet on ice

"Silence is a rhythm too"

Då så var väskan packad. Det enda som är kvar att slängas ned i packningen är necessären. Trots att det blir en grymt tidig väckning i morgon ser jag ändå fram emot att klockan ska ringa 04.00. Vi anländer till hotellet vid tio-tiden, men får inte checka in för äns vid ett. Inga problem. Hotellet ligger cirka åttahundra meter från KaDeWe. Vi kommer förmodligen mest att strosa runt på plan sex och inmundiga lite smått och gott. Kanhända tar vi ett varv runt plan ett också. När klockan är ett är det dags för nån timmes siesta. Vad som händer sen bestämmer vi då. Troligtvis postar jag iväg en liten rapport. Tills dess, ta hand om er.

***

Som av en händelse hittade jag den här inspelningen med Lou Reed och John Cale från 1972. Jag tror dessutom att det är Nico som sitter i bakgrunden.

7 kommentarer:

Cliff Hanger sa...

Jojo, fint ska det vara. Armani och Hugo Boss. Vad hände med den gamle punkaren?

Ankan sa...

Trevlig resa Sånger!

Studiomannen sa...

Ordnung muß sein!

Bitte gör ein stück utmaning:

Vad gjorde du för 5, 10, 15 och 20 år sedan?

Anonym sa...

Men nu måste du väl ändå ha kommit hem? Eller har du inte kvicknat till än? ;-)
/Banditha som inte orkar logga in

Sånger från nedre botten sa...

Cliff, har du hört talas om att fönstershoppa? Jag var nyfiken på om det fanns nåt spännande för en gammal punkare, bortsett från ett stort utbud av Fred Perry som var dyrare än hemma. Och det gjorde det naturligtvis inte där, det spännande händer på andra platser i Berlin, typ lite längre åt nordost.

Ankan, tack. Jag lovar att vår resa kunde ha varit betydligt mycket trevligare.

Glenn-Peter, jag är för mosig i skallen av feber och snuva så jag passar på den.

Banditha, vi hörs en annan dag.

Mikael sa...

Vad du tvungen att påminna mig om storheten i Dubonnet on ice..... Sticker i o f s själv snart till Cuba ( ! )så jag får väl hitta en flaska tax-free...

Sånger från nedre botten sa...

Mikael, "storheten i Dubonnet on ice", hmm, jag är fortfarande tveksam. Hittade ingen i Berlin (SKANDAL OCH KULTURSKYMNING!).