tisdag 4 mars 2008

Krossade Berlindrömmar

"All this talk of getting old It's getting me down my love
Like a cat in a bag, waiting to drown This time I'm comin' down"

Det började bra, vi hann i tid till Arlanda och vi hann inmundiga frukost också. Sen blev planet försenat. Vi höll gott mod, gaten låg vid en bar. Väl framme i Berlin blev det ett besök på KaDeWes matavdelning. Vi hoppade över ostron och skumpa till förmån för korv, surkål och öl. Sen gick vi tillbaka till hotellet för en eftermiddagsslummer. När det är dags att få fart på verksamheten igen har M sjuknat in. Åker själv och hälsar på mina vänner som bor i stan. Men det blir ingen jätteutgång, känner mig sliten och trött trots eftermiddagsluren. Dan efter vaknar jag med svid i halsen och lite feber. M känner sig lite bättre så vi drar upp till de gamla östdelarna och promenerar runt lite. På kvällen hittar vi inte den krog vi planerat att käka på utan hamnar på ett hak som heter 100 bira eller nåt liknande. Det var inte direkt världsklass på käket, men den råa korvfärsen och fläsklägget slank ned ändå tillsammans med två bira från Andechs. På söndan var M totaldäckad. Jag hade feber och spenderade dagen med vännerna. Väl hemma igår krashade jag. 40 graders feber. Just nu känns det lite bättre. Som om gradantalet ligger på 39.

3 kommentarer:

Jah Hollis sa...

Det är vad jag kallar otur i den högre skolan. Jag drabbades av något liknande, under min ledighet senast förstås, men jag hann i alla fall kolla in Neil innan det bröt ut.
Krya på dg!

Sånger från nedre botten sa...

Tank Jo, det är lite bättre idag. Det var nog inte otur i den högre skolan, utan snarare ett fall av LOAJ. Hur var gubbtjyven? Är du frisk nu?

Jah Hollis sa...

Gubben Young var i högform.

jahhollis.blogspot.com/2008/02/
ja-nu-r-dom-igng-igen-i-falkonerteatern.html

Jag är också i betydligt bättre form. Och jag tror inte jag smittat någon på jobbet, eftersom ingen tycks ha fallit ifrån.