onsdag 28 maj 2008

Lite lättare - mycket snyggare


"I'm the best dressed chicken in town"

Helt i onödan har jag cyklat omkring med lite extrapackning, men nu är det slut med det. I min nya sadelväska får jag plats med det nödvändigaste: Två sexkantsnycklar, tre däckbrytare och en slang. Brooks har även en annan sadelväska, Millbrook som är perfekt för långturer, ett sexpack bira slinker ned eller vad annat man kan tycka att man behöver ha med sig. Den köper vi nog vid nästa lön.

6 kommentarer:

Ankan sa...

Six-pack väskan var snygg. Ett måste för en seriös cyklist. Vad kostar de? E de dyra?

Sånger från nedre botten sa...

Tja, inte tillverkas det mycket i läder som är gratis det är då ett som är säkert. Om jag inte missminner mig ville Gamla Stans Cykel ha 699:- för den. En hundring mer än vad min lilla kostade. Så med tanke på vad man får ner i den större är det väl använda pengar.

Anonym sa...

Ser ut som en aftonväska, höhö.
(700 pix - och ni killar klagar på tjejernas dyra väskor; vi får i alla fall mycket mera volym för pengarna, måste jag säga.)
/gina

Sånger från nedre botten sa...

Gina, jag kan inte påminna mig att jag har klagat på tjejers handväskor och inte heller över vad de kostar. Men när frågan ändå är uppe förtjänar den ett svar: Jag skulle aldrig själv bära på så mycket prylar att jag var tvungen att gå med en väska hela dagarna. Jag har i hela mitt liv arbetat för att bära med mig så lite som möjligt, även när jag reser. Jag har inget emot att tvätta mina kläder i hotellets handfat om det innebär att jag får ner allt i en liten väska som inte väger för mycket.

Och när det gäller sadelväskan, det finns naturligtvis i nylon och en massa andra skumma material och jag har inga åsikter om vad andra sätter på sina jonnar, men har man som jag en lädersadel vore det ett estetiskt helgerån att hänga på nåt billigt syntettjafs bakpå världens vackraste sadel. Dessutom kostade den lilla "aftonväskan" 599:-, inte 700:-. Väl använda pengar i mina ögon.

Markus F sa...

Inte för att jag vill vara en glädjedödare, men den där sixpack- Brooksväskan är gjord i konstläder.

Mitt förslag är att du behåller den lilla väskan bak och skaffar en stor styrväska från Carradice, Velo Orange eller Rivendell.

Sånger från nedre botten sa...

Men den var ju så snygg :-(