onsdag 21 maj 2008

Avlyssnat Pt. 2

"Love was when I loved you"

- Tja! Stör jag?
/.../
- Jag har lyssnat på ... och Whats My Name. Asså, Whats My Name är asgrym. Du kommer älska att lira basslinen. Den är skithögt upp i mixen. Alla Clashs låtar har skitballa basslines.
/.../
Vad säger du om 800 grader?
/.../
Cool! Då får jag sjunga och lira trummor.
/.../
Ok, tja då.

***

Är det Snoddasvarning över Celine Dion? Nej, Snoddas är kul. Celine Dion är plågsamt. Men jag har inte hjärta att gnälla över dotterns musikval. Det måste vara hennes eget. Sen kan jag bara lira vad jag tycker är bra och hoppas att hon också tycker det.

7 kommentarer:

Martin sa...

Jag är lite oroad för den där framtiden. Än så länge älskar K reggae, The Zombies, Duffys Mercy och powerpop men vad ska hända när hon börjat dagis och möter smurfhits och signaturmelodin till Byggare Bob... Det blir säkert nyttig toleransträning för mig.

Clive sa...

jag har ett hemskt minne av när jag var tonåring och spelade Depeche Mode varpå min kära mor sa "det här gillar jag". Jag gick sönder lite innuti. Men hon gillade inte Sex Pistols, tyvärr tröttnade jag rätt snabbt på dem också.

Jah Hollis sa...

M: Lika bra att du börjar vänja dig direkt. Här är "Bob Budowniczy" som han heter i Polen:
www.youtube.com/watch?v=QQCjelGK-JU

Cliff Hanger sa...

Bara du öser på med din musik ska du nog se att hon får en stabil relation till den, förr eller senare. Men visst gör du rätt i att låta henne lyssna på sin egen musik också.

Sånger från nedre botten sa...

Martin, du har ju sett vilka låtar jag fått som små bombpresenter i skallen av min dotter ibland. Du har sannerligen nåt att se fram emot ;-)

Clive, jag minns när min morsa knackade på tonårsdörren och bad mig ta av Give 'em Enough Rope och sätta på London Calling i stället, det var lite jobbigt.

Cliff, just nu rullar Säkert på stereon och dottern har inte protesterat. Nåt hon gör ljudligt om hon tycker att det är trist.

Studiomannen sa...

Byggare Bob är coolt! :-D

Jag har en kusin som inte bara är en bra person utan även en oerhört musikalisk sångerska. MEN hon gillar inte bara Celine Dion utan även Mariah Carey. Lägger ut frågan på entreprenad. Vafan gör man? Har redan testat att indoktrinera med allt från Aretha till Aimee...

Sånger från nedre botten sa...

Mariah Carey! HUGA!!!