söndag 30 november 2008
Nattamat
Att ha cirka 200 gram utplattad köttfärs i frysen gör inte ont. Särskilt när du kommer hem hungrig från krogen. Släng ned en stor klick smör i stekpannan och stek upp köttfärsbiten på lagom hög värme. Precis när den har slutat palta är den klar. Salta och peppra efter tycke och smak. Serveras med stekt ägg, Chili Sause och HP Sause.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Perfekt fyllekäk. Ser rätt gott ut nu också, direkt efter innebandyn.
Man kan se det som en "nyttigare" variant av hamburgare eller pyttipanna. Såserna är förvisso sprängfyllda med socker, men läs innehållsförteckningen på HP sause-flaskan och du kommer förundras över den som kom på såsen, hur tänkte han/hon? Några nyttigheter slan ned av bara farten.
Skicka en kommentar