lördag 15 november 2008

Ni skulle ha sagt nåt

Men hallå, jag misstänker att flera av er som besöker mig här är lite intresserade av musik. Eller har jag fel? Nej, jag tänkte väl det. Men varför tipsade ni mig då inte om den här tjejen:

12 kommentarer:

Martin sa...

För att du skulle få upptäcka henne själv. Vi som fått höra av för många om hur briljant hon är kunde nämligen inte annat än känna oss lite besvikna när vi lyssnade och det var ju aldrig meningen. Jag kommer nog att återupptäcka henne om fem år eller nåt.

Sånger från nedre botten sa...

åh, jag förstår, som mitt förhållande med Glasvegas alltså?

Clive sa...

Inte min bag. Men jag förstår inte hur du kan ha missat henne, speciellt med tanke på hennes "1 2 3 4" video.
Glasvegas nästa.

Bengavoice sa...

Du får väl ha lite span på bloggarna i din inte helt avlägsna omgivning:

http://klarabellasblogg.blogspot.com/2008/11/blog-post_06.html

Kanske inte så ordrikt inlägg, men musiken talar ju för sig själv.

Jah Hollis sa...

Amen asså va?!
Som BV konstaterar, henne känner ju till och med fjortisar till:
klarabellasblogg.blogspot.com/2008/11/
blog-post_06.html

Tantaugusta sa...

Qué? Har henne på ipoden, tom. jag - en Tant!

Ankan sa...

Ja jag säger ingenting jag...

Sånger från nedre botten sa...

Clive, jag anade nästan att det inte var din tepåse. Frågan var retoriskt ställd. I själva verket vägrar jag att ta råd från nån annan än mig själv. Så fort nåt kan antas vara en hype kryper jag under en sten till dess att den svept förbi. Jag lyssnar inte heller på radio. Ser knappt på "musikkanalerna" på tv. Och polarna, tja, fan vet vad dom lyssnar på nu för tiden.

Bengan och Jah, jag hoppas ni förlåter mig för att jag missat Klarabellas blogg? Men jag förstår fortfarande inte varför ni inte har tipsat mig...

Tant, att du har henne i din ipod betyder ju inte att jag hör henne.

Ankan, anar jag inte i din osagda kommentar att du har länkat till henne, fler än en gång? Ok, jag är väl lat och tämligen ointresserad av min omgivning då...

m sa...

,,,vill minnas att jag spelade henne på en fest för två år sedan, men det va en ung engelsk man från Oxford som stal showen den gången.

Har även för mig att Musikbyrån på svt utsåg hennes platta The Reminder till årets bästa 2007, ett ganska överdrivet bl a med tanke på ovanstående unge man.

Clive sa...

Låter som om du beskrev mig där, bortsett från att jag nästan har alla musikkanaler som finns. Det är bra träning inför poquizen

MiP sa...

Har henne på ipoden – trodde alla hade det...
Fast kanske inte högsta prioritet...

Sånger från nedre botten sa...

M, vad som spelas under våra fester förväntar du väl inte jag ska komma ihåg? När du nämner det där med musikbyrån kommer minnet tillbaka, främst för att de valde Feist före Jamie T. Det förklarar varför jag varit så avogt inställd. Jag har helt enkelt inte lyssnat till hajpen.

Clive, G-v-s?

Yip, först måste alla ha en ipod...