måndag 4 maj 2009

Bryt ihop och kom igen

"You move and you groove when you lose what you lose,
and you lose what you groove and your moving away
And you move what you groove when you prove what
you lose and you lose what you choose
And your moving away"


När jag kom hem igår var jag mör som en utbankad schnitzel. Det sjöng i öronen efter repet. Och hela kroppen var slut efter att ytterligare 8.7 mil avverkats på Cayo. Det var en sån där härlig trötthet som man helst av allt skulle vilja suga på i ett par dar. Upp som en sol ner som en pannkaka lyder ju ett talesätt. I morse när väckarklockan ringde var lusten totalt försvunnen. Jag var bara trött. Jävligt trött. Kanske beror det på att jag i förra veckan hade glott i almanackan och glatts åt att även måndagen var röd. Fyra dars ledigt var precis vad jag behövde! Uppvaknandet var hårt och brutalt. Jag hade fel uppslag i kalendern och hade inte närmre reflekterat över datumen. Jag var kvar i påskhelgen. Det är bara att bryta ihop och komma igen.

***

Ett set börjar ta form. Igår testade vi ett set med sju låtar. 16 minuter och 8 sekunder senare var det klart. Det börjar bli riktigt tajt. Vi är nästan överens om vilka låtar som ska liras. Problemet är att det finns ett gäng givna låtar, sen vill några lägga till ytterligare favoriter. Och så skulle vi kunna hålla på i all oändlighet. Vilket naturligtvis skulle göra giget fullständigt olidligt. Min devis är att inte spela längre än nödvändigt. Sju låtar är precis över den gränsen.

***

Bajen torskade handbollsmatchen igår. Trist, javisst. Men tre SM-guld på rad är inte kattskit. Bryt ihop och kom igen.

***

Messis chip till Henry var inte så tokig. Repris på onsdag vore inte helt fel. Gärna med samma siffror. Fast å andra sidan, jag kan köpa 0-1 också.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Inte så tokig?! hahaha, verkligen en höjdarmatch det där! Sista målet genererade ett gapskratt här i soffan, det var bara för roligt.

Akta öronen...
/NMJ

Sånger från nedre botten sa...

NMJ, tack för omtanken. Jag är inte helt säker på madridistarna tycker att det var lika skoj...

Alla smutsiga detaljer sa...

Hur lång tid tar det att cykla 8,7?

Sånger från nedre botten sa...

Asd, när du eller jag gör det?

;-)

Alla smutsiga detaljer sa...

Hörru, jag vet hur lång tid det tar för mig. Jag är en orädd och lite farlig transportcyklare...men hur lång tid du tar på dig förblir en gåta?

Sånger från nedre botten sa...

På 1 maj snittade jag och de jag cyklade med i makliga 27 km/h, på söndagen mysåkte vi så det räknas inte. Hade alla varit form hade vi nog snittat på 30. Men sen är det ju gott med fika också. Och det kan ta tid.

Anonym sa...

Såklart att dom inte tyckte. Utklassning är aldrig skoj för förlorarna. Men just det målet var väl nåt i särklass, oavsett =)

/NMJ