tisdag 8 juli 2008

Ett skönt samtal

"Violence, violence
It's the only thing that'll make you see sense
Violence, violence
It's the only thing that'll make you see sense"


T ringde igår. Jag fick svårt att hålla mig för skratt. Dels för att hon ringde och det lät på henne som om livet hittat tillbaka till henne. Dels för att hon som vanligt ringde och behövde lite hjälp. Jag vet inte om jag var till så stor hjälp, men det var skönt att höra hennes skånska och att pratas vid ett tag. Vi höll oss till nuet, det är ju trots allt i det vi lever. Jag lät alla frågor bero. Kanske blir det tid till dem en annan dag, kanske inte.

***

4-3. Den segern var dyrköpt.

***

Fyra arbetsdar kvar till semestern. Jag har inte planerat ett dugg. Funderar på att ta med dottern på lite äventyr längs Sörmlandsleden. En övernattning under bar himmel. Ändå tvekar jag lite. Jag är så långt från en lantis man kan komma; det växer asfalt mellan mina tår. Att smälla upp tält och koka käk i stormkök finns inte i min världsbild. Om det blir av får det bli torkat kött, bröd och vatten. Och kanske nåt godis.

***

Fantastiskt att utbrytningen höll igår. Som jag ser det berodde det på två saker: Att utbrytarna körde för varandra hela vägen till sista kilometermärket; att lagen i klungan inte kunde samarbeta.

***

När alla nu är eniga om att Petter Andersson borde få plats i landslaget, kan vi omedelbart räkna bort honom. Lagerbäck faller endast till föga för mediastormar om det handlar om Henrik Larsson. Inte annars.

***

Efter dagens tempoetapp skulle det förvåna mig mycket om Feillu har kvar den gula ledartröjan.

4 kommentarer:

Alla smutsiga detaljer sa...

Vandra på en led kan man väl göra men sova i en säng och morgonkaffe är minimikrav. Testa b & b kanske?

I övrigt när det gäller Petter så har du naturligtvis rätt. Dessutom gör expressen idag det oförlåtliga, de blandar i Bajen i guldstriden. Illa, man uttalar aldrig orden! Dödssynd!

Sånger från nedre botten sa...

Vildmarksäventyr på B&B? Är det flatlössfyllda lakan eller?

"guldstriden" "uttalar aldrig orden! Dödssynd!", hmm...

slow motion sa...

Inga semesterplaner låter som en bra början.
Med godis kommer man långt.
Trevlig resa!

Sånger från nedre botten sa...

Tank jo!