tisdag 9 september 2008

Förvirrad

Jag vaknade av att en gammal polare cyklade ner från balkongräcket. Han föll tre våningar. Det var en rätt läskig syn. När jag låg där i sängen och undrade varför J hade cyklat runt på ett balkongräcke i min dröm kom en låt smygande i skallen. Den var lite vag i kanterna, men jag är nästan säker på att det var den du kan se och höra här nedanför. Sen blev jag orolig. Det känns som om 999:s 'Homicide' är ännu en punklåt som några fyndiga reklamare - obegripligt nog - tycker passar som musikalisk illustration till en bil, tvål eller ännu en påse smaklösa chips. Är det så, eller har jag drömt det också?

3 kommentarer:

Alla smutsiga detaljer sa...

Fast, nog skulle den passa ganska bra till just chipsen...I belive in homiside...

slow motion sa...

Säkert något freudianskt. Reklamare, som lyssnade på punksväng i barndomen, gör upp med något. "If the kids.." hörde jag som tv-reklam för någon vecka sedan.
Nishki 601 blev det idag :)

Sånger från nedre botten sa...

Asd, du har en poäng.

Slow, jag har också hört den. Kanske är det därför jag börjar tro att jag även hört 999 i nån reklam. När det gäller cykelköp var du nog både lite snål och lite feg. Du är sannolikt i perfekt ålder för att böja på ryggen lite till och trampa lite fortare. Räser alternativt cyklocross var vad du borde ha köpt. Och nej, jag köper inte argument om barnsadlar och pizzakartonger. Då har man två cyklar, minst. Byt! Om du frågar mig.