fredag 2 november 2007

Another On Bites The DustBorta: Maria Borelius, Cecilia Stegö Chilò, Karin Foseke, Urban Funered och Ulrica Schenström. Och snart är det nog dags för en till.

Kvar: Tobias Billström, Anders Borg, Carl Bildt, Mats Odell och Sven Otto Littorin.

7 kommentarer:

Jossan sa...

Underbart inlägg!

Jah Hollis sa...

Är Funered kvinna? ;-)

Sånger från nedre botten sa...

Skrev jag "Kvinnor borta" eller skrev jag bara "borta"? Eller var det kanske en viss låt som fick dig att läsa in de som är borta bara bestod av kvinnor?

;-)

Jah Hollis sa...

Jag anser att du ville visa på en tendens i det hela. Men det fanns ett undantag; undantaget som bekräftar regeln kanske?
Men även försvarsminister Mikael Odenberg har avgått. Inte för att han brutit mot några regler, men hade det varit en kvinna som petats bort från sin post under de formerna kanske vi fått höra, jag säger kanske, att det delvis skulle berott på att det var en kvinna.

Sånger från nedre botten sa...

Spot on, som de säger på utrikiska, min bäste Jah. Odenberget avgick för att han "ville kunna se sig själv och försvarets anställda i ansiktet", det handlade således inte om en skandal.

Jah Hollis sa...

Det var väl ändå lite av en intern skandal när det gäller Odenberg. Han blev ju offentligt och skamligen ordentligt överkörd av sin finansminister.

Anonym sa...

Odenberget (tihi..!)
Kör över alla krigsmånglare så det bara blir mos.
Utan militärer - inget krig.
Sedan återstår bara satans avföda - terroristerna. Dom är lite svårare att hitta. Dom har inga uniformer.
Totalvägrare CK