torsdag 1 november 2007

Var Pihlblad i tjänst?

"Everytime I see you,
I want to fall in love again
I would like to free you, but you won't even let me in
You won't even let me in"

Jaha, så sa Schenström upp sig efter att drevet gjort sitt jobb. Risken att Pihlblad får gå är väl att betraktas som minimal. Trots att han bjudit en statssekreterare på vin på firmans kort och småhånglat med henne under tillfället. Var han i tjänst eller var det en date? Eftersom han har lämnat in kvitton till firman, anser han uppenbarligen själv att han var i tjänst. Är det legio bland fyrans reportrar att försöka flirta sig till nyheter? Jag kan inte komma ifrån att affären fortfarande andas dubbelmoral och hyckleri. Sängkammarjournalistik säljer. Visst. Men det berättigar inte ett skit. Det blir bara sjaskigt.

4 kommentarer:

Malena sa...

Jag fattar inte, hellre än att Reinfelt bara talar om huruvida hon var i tjänst eller inte säger hon alltså upp sig? Alla hans medarbetare bara försvinner, utom den jävla Carl Bildt som har gjort värst grejor av alla men är helt untouchable. Vad är det som gör att hon går för en sån här skitsak medan Bildt sitter kvar?

Sånger från nedre botten sa...

Mr Brown's got the answer:

http://www.youtube.com/watch?v=WeW_Zd2B2zU

Malena sa...

Jo, det har han väl rätt i. Bildt är också den ende från den riktiga överklassen i regeringen. Jag var på ett föredrag med Annette Kullenberg för ett tag sen, hon menade att det kanske behövs reportrar från överklassen, som kan hantera hans arrogans.

Nätkollen sa...

Hej!

Du citeras i veckans Nätkollen hos Agenda på Sveriges Television!

Nätkollen är Agendas förlängda arm på Internet. Här bevakar vi de just nu mest debatterade frågorna bland såväl bloggare som ledarskribenter och andra debattörer: vilka olika aspekter av en aktuell fråga eller händelse dryftas? Vem tycker vad, vem håller med och vem säger emot?

Den här veckan tar Nätkollen upp statssekreterare Ulrica Schenströms avgång. Du är en av dem som citeras i artikeln. Gå in och läs mer på http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=73339&a=957314 nu med en gång!

Sveriges Televisions fördjupande samhällsprogram Agenda med programledare Karin Hübinette är i höst tillbaka med 17 nya program. Varje söndag 21.15 i SVT 1 med start 26 augusti. Vårt mål är att utifrån er tittares perspektiv ge kunskap, förklara olika sammanhang och analysera de viktigaste händelserna under veckan som gått och under veckan som kommer i såväl Sverige som runt om i världen.

På vår webbplats, www.svt.se/agenda, publicerar vi materialet som inte fick plats i tv-sändningen. I våra forum kan du tillsammans med många andra enkelt diskutera och debattera de ämnen som vi tar upp och i Nätkollen bevakar vi vad som florerar i bloggosfären och på andra arenor på nätet.

Surfa in på sidan och ta en titt själv!

Med vänliga hälsningar,

Erika Christensson
Webbredaktör på Agenda, Sveriges Television
www.svt.se/agenda