torsdag 1 november 2007

Var Pihlblad i tjänst?

"Everytime I see you,
I want to fall in love again
I would like to free you, but you won't even let me in
You won't even let me in"

Jaha, så sa Schenström upp sig efter att drevet gjort sitt jobb. Risken att Pihlblad får gå är väl att betraktas som minimal. Trots att han bjudit en statssekreterare på vin på firmans kort och småhånglat med henne under tillfället. Var han i tjänst eller var det en date? Eftersom han har lämnat in kvitton till firman, anser han uppenbarligen själv att han var i tjänst. Är det legio bland fyrans reportrar att försöka flirta sig till nyheter? Jag kan inte komma ifrån att affären fortfarande andas dubbelmoral och hyckleri. Sängkammarjournalistik säljer. Visst. Men det berättigar inte ett skit. Det blir bara sjaskigt.

3 kommentarer:

Malena sa...

Jag fattar inte, hellre än att Reinfelt bara talar om huruvida hon var i tjänst eller inte säger hon alltså upp sig? Alla hans medarbetare bara försvinner, utom den jävla Carl Bildt som har gjort värst grejor av alla men är helt untouchable. Vad är det som gör att hon går för en sån här skitsak medan Bildt sitter kvar?

Sånger från nedre botten sa...

Mr Brown's got the answer:

http://www.youtube.com/watch?v=WeW_Zd2B2zU

Malena sa...

Jo, det har han väl rätt i. Bildt är också den ende från den riktiga överklassen i regeringen. Jag var på ett föredrag med Annette Kullenberg för ett tag sen, hon menade att det kanske behövs reportrar från överklassen, som kan hantera hans arrogans.