lördag 16 augusti 2008

Avslöjad!

Jag tog en lugn och kort tur idag och på vägen hem cyklade jag förbi Sportson i Kungens kurva. Jag har involverat dem i projektet att renovera Surlyn. Men nu skulle jag bara handla lite strumpor. Passade på att pumpa cykeln också. Då frågar J från Sportson om jag har en blogg. Jag svarar lite svävande.

- Det är nån som har en Surly som har skrivit ner oss. Att vi inte grejade att justera växlar.

- Jaha...

- Som brukar åka neråt Tullinge och Södertörn.

- Ja, då kan det ju bara vara jag, sa jag med ett generat leende. Men nu är det ju fixat. Eller så fixat det kan bli innan vi har bytt vevparti och växel, tillade jag urskuldande.

Nu har jag kollat upp vad jag skrev och inte var det nån kritik av deras jobb. Såvida inte man inte tar ett citat ur sitt sammanhang. Kanske är det vådan av att låta ett annat företag sköta omvärldsbevakningen, vad vet jag. Alldeles oavsett så är de förbannat trevliga på Sportson i Kurvan och hade jag trott att de inte klarade av jobbet hade knappast lämnat min kära Surly i deras vård.

***

Enlig IOC har Ara Abrahamian "kränkt den olympiska andan". Ah, den olympiska andan som tillåter övergrepp mot en tävlande för att skydda korrupta domare

7 kommentarer:

Alla smutsiga detaljer sa...

Och denna blogg är sponsrad av... Du borde sålt en annons - dyrt ;-)

Glöm nu inte pastan i kväll och lycka till i morgon. Själv ska jag stå på e idrottsplats hela eftermiddagen så jag hoppas på fint väder för oss båda.

Sånger från nedre botten sa...

Jag fick ju luft av dem idag! Pastan har inmundigats. Resterna blir frukost. Nu njuter jag av matlagningsvinet. Enligt smhi: "Från söndag morgon mulnande och troligen regn, åtminstone i öster. 14-18 grader. Nordlig vind, vid kusten frisk under söndagen." Det enda trevliga med den prognosen är att jag kommer att ha vinden i ryggen.

Alla smutsiga detaljer sa...

Men, luften är väl ändå fri?

SMHI - du kanske ska fundera på dina källor! Skulle dom till äventyrs ha rätt denna gången så är du nog hemma före regnet rullar in, själv står jag kvar på Källbrinks IP.

Men å andra sidan har jag sovmorgon. God tur

Clive sa...

det där är min värsta mardröm, att bli påkommen med byxorna nere (med bloggen alltså).

Sånger från nedre botten sa...

Kvittot, Clive, jag varnade dig för kvittot...

Jah Hollis sa...

Luften är dessvärre inte alltid fri.
I Malmö har i alla fall ett antal cykelaffärer/reparatörer haft cykelpumpar med myntautomat.
Den snikna verksamheten verkar nu ha slagits ut genom att kommunen (tror jag det är) satt upp ett antal väl fungerande cykelpumpningsstationer runtom i innerstan.

Sånger från nedre botten sa...

Jah, är kommunens inslag inte ett hot mot den fria konkurrensen?

;-)