lördag 2 augusti 2008

What The Hell Is Wrong With Me?

Det här var märkligt. Jag har ju den egna bloggen som startsida på Explorern. Och nu när jag tänkte ljuga ihop nåt oinspirerat inlägg poppade följande meddelande upp:

Det gick inte att öppna Internet-platsen http://sangerfrannedrebotten.blogspot.com

Åtgärden avbröts.

Bakom det lilla felmeddelandet ser jag min blogg hur klart som helst. Klickar jag OK eller stäng försvinner både meddelande och blogg. Tänkte att det kanske är fel på Blogger, men inte då. Hos Clive kan jag hälsa på. Även hos Jah, Slow Motion och hos de Smutsiga detaljerna som också har Blogger. Det är bara min egen blogg som nekas mig. Hos Explorer. När jag tar mig ut med Firefoxen och uppsöker min hemadress får jag inget felmeddelande alls och kan skriva det här inlägget. Förklara det om du kan. För jag begriper inte ett jota.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Då kan jag "glädja" dig med att även jag har samma lika problem. Med din sida. (Surfar via firefox för att kunna skriva detta.)Mycket märkligt.

//Ankan

Alla smutsiga detaljer sa...

Välkommen tillbaka! Nu funkar det.

Sånger från nedre botten sa...

Nå, inte blir jag glad för att det går taskigt för dig, mer än i fotboll men det är en helt annan sak.

Tank jo.

Ankan sa...

Tåkin to mi?! (Bajen-Ganget, Real-Barca)

;D

Jah Hollis sa...

Jah använder alltid Firefox.
Och Jah har aldrig fått detta felmeddelande.
Däremot funkar det inte bra att beställa och betala biljetter från SJ med Firefox, så det är en del märkligheter med di häringa datorerna.
Någon mer som tycker det är lite kul att jag kan använda mitt alias (som du ju kommit närmare att avslöja nu när Googlebuggen ställde till det) som ersättning för "jag".
Nähä, inte det. :-(

Sånger från nedre botten sa...

Jah, det är skitkul. Jag lovar! Heders!

;-)

Alla smutsiga detaljer sa...

Ha, vadå alias. ASD vet mer än du tror...