måndag 25 augusti 2008

Inge kul

"Do your songs
Work out a fairer way
Can you play No fun
Oh what you think of that
Cause they wanted but..."


Så gick man i mål i går kväll. Ett par månaders arbete är över. Klart att jag åkte till 3V och satte mig med en tidning. Lite senare kom fotbollsvännerna. Vi gaggade om ditt och datt i ett par timmar. Det var skönt att sitta där en söndag och veta att dagen efter skulle jag inte behöva stiga upp. Det blev ett glas vin till maten och tre Urquell. Åkte hem vid halv tio-tiden. Klockan 05.30 vaknade jag i morse. Svettig, med huvudvärk och törst. Att livet är orättvist vet jag om, men kom igen! En ledig dag som jag hade tänkt använda till myscykling såg ut att gå åt helvete. Och det gjorde den. Huvudvärken sitter fortfarande i och jag känner mig småfebrig. Större delen av dan har spenderats i sängen, sovandes.

***

När det här inlägget skrivs lyssnar jag på några fina låtar från Babyshambles MySpace-sida.

***

I svt:s morgonsoffa satt de och summerade OS. Inte ett ord om att två av silvren togs av cyklister. Där kom Pamela Andersson lindrigt undan.

***

Jag lyckades faktiskt med en sak idag; beställa en ny bakväxel, nytt vevparti och ett nytt vevlager (allt Campagnolo) till Surlyn. Tack och lov hittad jag sakerna på rea, men det gick ändå på 1 300 kronor. Nåja, det är cykeln värd.

4 kommentarer:

Tantaugusta sa...

Det var samma visa igår kväll i Olssons hörna. Bara gråt och tandagnissla, och hur uselt OS vi hade genomfört. Hur shysst är det på den brömda mot de som kämpat och faktiskt tagit medalj? Plötsligt kändes City i bussen mot jobbet som en oerhört seriös tidning - de hade fattat att ta fram det som var positivt!

En cykel, nästan vilken som helst, (utom Onoffs och några till) är alltid värt det.

Alla smutsiga detaljer sa...

Gick själv hem med ett ballonghuvud idag så jag vet vad du menar när det gäller frossan. Sen slår derby-nervositeten till dessutom. Pallar inte ens gå ner på kvarterspuben för att kolla... suck.

Alla smutsiga detaljer sa...

Och så hade jag tänkt avsluta inlägget med - krya på dig.

Sånger från nedre botten sa...

Olssons hörna??? Huga!!! Gubbigare program var det länga sen jag såg i svt.

Derby???

Krya på dig du med.