lördag 13 oktober 2007

Förlåt

"Thursday night, every thing's fine, except you've got that look in your eye
when I'm tellin' a story and you find it boring,
you're thinking of something to say.
You'll go along with it then drop it and humiliate me in front of our friends"


En ursäkt är nog på sin plats: Förlåt. Men jag visste inte. Jo, att nåt var tokigt det märkte jag ju för allting fungerade inte som det skulle. Fast att det var så illa hade jag faktiskt inte en aning om. Vad det här inlägget handlar om? Spam. Min dator har varit kidnappad i nån månad eller så. Jag fick ett brev från internetleverantören häromdan, men jag öppnade den inte förräns i går, trodde det var räkningen, då Marathonmannen satt och försökte komma underfund med felet. "Vi har indikationer på att Er dator är föremål för intrång av utomstående". Skojar ni? När vi väl upptäckte felet och såg hur programmet arbetade satt vi bara och gapade; jävlar vad de där programmen arbetar! Spammen dundrar iväg som skjutna ur en AK4. Det tog Marathonmannen ett par timmars jobb att få stopp på eländet. Men det gick nog ingen nöd på honom; min uppgift var att se till att vinglaset inte var tomt och när vinet var slut att han fick sig en ordentlig whiskey innan han pallrade sig hem. Så till alla er som fått brevlådorna fulla av Gud vet vad, förlåt.

4 kommentarer:

Jah Hollis sa...

Måste kännas märkligt.
Som att vara utvald. Fast av åt h-e fel orsaker.
Jag fattar för övrigt inte varför man i något läge, vid något tillfälle skulle öppna något av dessa idiotiska spam-medelanden.
Men det finns kanske alltid någon som låter sig luras.

Sånger från nedre botten sa...

En polare till mig brukar krasst konstatera att: "Än är inte den siste idioten född", så är det nog och därför finns spam fortfarande.

Ankan sa...

Fast jag tillomed har mina "alternativa" mailadress synlig är jag, peppar peppar, inte drabbad av spam. Ännu...

Sånger från nedre botten sa...

Ankan, det är bara att gratulera.