fredag 26 oktober 2007

Inte så illa

"you can shop around and look around
but you'll never find
another one quite like this one anyplace
and believe me, it won't be easy
to repair it this time cuz it's my heart
and there's a price you have to pay"


Eftersom jag vaknade med Lucinda Williams i huvudet har jag inte mycket att tillägga. Ni får i stället njuta av henne. Ge henne lite tid, det är live och ljudet är inte det bästa men hon gör en bra version av 'Right In Time', det är hon värd.Låten jag vaknade med heter förresten 'Price To Pay'.

5 kommentarer:

Jah Hollis sa...

På söndag kväll är vi i Köpenhamn, på Vega.
Lucinda och jag.

Sånger från nedre botten sa...

Ouch! Dumma, lyckliga dig. Biljetterna till konserten i stan var konstiga; för att få bra platser såg det ut som man var tvungen att käka!!!

Neander sa...

"Tipsa den där bloggaren du berättade om, om att skicka cyckeln med bussgods för några tior till sj:s station så får de stå där med slipsen i faxen."

Jah Hollis sa...

Sfnb: 1-0 till Köpenhamn då. För en gångs skull. :-)

Sånger från nedre botten sa...

Neander, jag vet att det finns en massa transportfirmor som kan anlitas. Men jag ville ha den där vilda västernkänslan, du vet, när cowbojsaren leder av sin häst från tåget och rider i väg. Och det känns ju lite tryggare att veta att jonnen verkligen är med. Jag tror nämligen att om nåt kan skita sig så gör det också det. Det vill säga jag stiger av vid Trelleborgs station och går och frågar efter min cykel och får till svar "vicken cykel?".

Jah, snarare 99-0 i det här fallet.