fredag 19 oktober 2007

Rauk On!

Trött och hemkommen från ett vackert höstsprakande Gotland. Vilken låt jag hade i huvudet minns jag inte längre, men det kan ha varit så jävla illa att det var ett svenskt hårdrocksband, som jag inte kan namnet på, som sjunger nåt om "Bring me anyone" eller nåt lika fantasilöst.

Nå, några turistbilder blev det ändå:


















7 kommentarer:

Jah Hollis sa...

Snygga bilder.
Gotland på hösten är ett underskattat resmål. Måste komma över sorgen över min stulna kamera och skaffa en ny.

Sånger från nedre botten sa...

Det som slog mig var lugnet, jag skulle gärna åka ner en fem dar och kajka runt på Surlyn. Kameran är jobbets, skulle själv vilja ha en liten kompakt sak som man kan ha i en ficka, men som ändå är bra.

Anonym sa...

Hösten är fin på Gotland precis som i skärgården - mycket att se utan störningar. Din kala nyponkvist är vacker men den sista bilden med havets skum över stenarna är spännande. Nå'n som du tog hem?

Sånger från nedre botten sa...

Anonym, jag hittade en smörblommekruka.

Jah Hollis sa...

Nu du!
jahhollis.blogspot.com/2007/10/
sju-plattor-jag-inte-vill-leva-utan.html

Cliff Hanger sa...

Fakkin resereportage! ;-)

Men det var fina bilder.

Sånger från nedre botten sa...

Cliff, visst var det! Jag är grymt impad av mig själv;-)

Resan var späckad med jobb och intryck så att det fanns ingen ork till några längre utsvävningar. Vi han ändå ta en liten avstickare till stränderna vid Snäck. Jag är övertygad om att vi var där under rätt årstid. På sommaren skulle jag aldrig nånsin vilja sätta min fot där. Men det är hur coolt som helst med öde semesterbyar, ungefär som tivolin.