torsdag 13 september 2007

Ekonomisk sadism

"You're only twenty nine
gotta lot to learn,
but when your mummy dies
she will not return"


Vi får lov att vara snabba. Naprapaten har förbjudit mig att sitta idag; han hade aldrig träffat nån som var så stel och som fått behandling nyligen och som dessutom inte har gått med stelheten "i tjugo års tid". Kul att vara orginell. Not.

***

Regeringen fortsätter att sätta åt dem som redan har det tufft, nu ska de sjuka bli friska genom att jagas till jobb. Och finns det inget på den sjukes arbetsplats, ja men då får väl den sjuke leta sig ett nytt jobb. Som för att sätta lite extra fart på de sjuka sänks den förlängda ersättningen från 80 till 75 procent. Reglerna ska ändras från och med 1 januari. Det räcker uppenbarligen inte för regeringen att den sjuke lider av nån sjukdom, den sjuke ska dessutom lida lite mer ekonomiskt också. Vad vi ser är att regeringen återigen vältrar samhällsproblem ned på individnivå, för att de ska kunna sänka skatten lite till i enlighet med vallöftena. Inget annat. Skamligt.

***

Kate Nashs D**khead, tillägnas härmed Fredrik.

5 kommentarer:

Jah Hollis sa...

Ett högerparti är ett högerparti. De som trott något annat känner sig nog lite lurade nu.

Beträffande att få texten rätt när man lägger in bilder och filmer från Youtube lyckades jag i alla fall lösa mitt problenm.
Man ska lägga in den kod som finns i rutan Embed (ligger till höger om filmen) där man vill ha filmen placerad i texten. Fast det visste du kanske redan.
Jag vet inte hur jag bar mig åt för att få in filmer tidigare, men jag gjorde i alla fall fel (jag använde inte embedkoden).
Jag vet ju heller inte hur du gjort för att få in de bilder där texten blivit ihoptryckt under.
Men även för den måste det ju finnas någon kod, exempelvis där bildoriginalen är lagrade.
Det kan vara så enkelt att man kan hitta koden i själva bilden.

Sånger från nedre botten sa...

Så är det säkert, min vän.

Då var det bara tricket med bilder kvar...

Jah Hollis sa...

Jag har aldrig råkat ut för det med bilder. Därför vore det intressant att veta hur du gör när du sparar bilder till bloggen.

Sånger från nedre botten sa...

ingen kodning, jag använder blogger-verktyget och klickar på play, eller vad knappen heter, medans jag nynnar "jag e en idiot som inte förstått".

Jah Hollis sa...

I så fall är jag en idiot med.
Om du bara använder kommandot "ladda upp bild" i Blogger borde det ju inte bli något konstigt.
Så där stampar vi på samma fläck, än.