torsdag 6 september 2007

Smärta

"Today it's raining - Welcome to paradise
Today it's raining - Welcome to paradise
Today it's raining - Welcome to paradise
Today it's raining - Welcome to paradise"

Fan, jag vill veta var var all min ilska kommer ifrån. Den som pyr i mig och svämmar över för skitsaker. Den som ger mig ångest för att den drabbar min dotter värst när jag skäller ut henne. Var kommer den ifrån. Det känns som om jag bar på nåt avgrundsdjupt jävla hål mitt i mig som är fylld av svavelosande lava som bara vill ut. Om det är så vad är upphovet till denna aktiva vulkan? Och hur i helvete blir jag av med den? Det är skitsamma att jag inte är långsint, mina ilskna utbrott äcklar mig och får mig att skämmas som en hund. Det spelar heller ingen roll att utbrotten kommer över saker som jag tjatat om i tid och otid. Jag borde ha större tålamod, men det har jag inte. Det smärtar mig oändligt.

***

Tjejerna spelade jättebra igår, de kämpade och förlorade med 1-3. Det var deras mest spännande match hittills.

4 kommentarer:

Jah Hollis sa...

Du verkar lida av Tony Soprano-syndromet. Vi är nog en och annan som gör det. Jag vill i bland bita av mig tungan för saker jag sagt utan att tänka efter först.

Sånger från nedre botten sa...

Det vore kanske det bästa. Att bita av sig tungan alltså...

..fast kyssar utan tunga. Nej, det går inte. Den får vara kvar tills att jag blivit så gammal och bitter att ingen vill kyssa mig längre.

Ankan sa...

Du cyklar för lite. Ut med aggresionerna genom ben och fötter till pedalerna.

Sånger från nedre botten sa...

Ankan, så kan det nog vara och nu ska den svarta springaren i på service.

:-(