söndag 26 augusti 2007

I'll be Your Mirror

"We only wanted to be loved
We only wanted to be loved
We only wanted to be loved
We only wanted to be loved"


Så har man fallit för nyfikenheten och skaffat sig ett förstoringsglas ut i cyberrymden, eller ska man kalla det för en spegel; du ser mig - jag ser dig. Hursomhelst med min Site Meter, vet jag nu att Jah Hollis har prickiga kalsingar och att Ankan luktar Guiness, att nån stackare har hamnat hemma hos mig för att han eller hon har googlat på "Basshunter", en annan googlade på "förruttnelse" (numret till jourhavande präst är 112) och att nån pajsare från Tampere letar efter en Kona Jake 2008. Vidare kan jag se att nån annan morgonpigg dåre, från Djursholm - hör och häpna -, svischade förbi klockan 07:42, att jag har haft 55 besökare sen i fredagskväll och att den genomsnittliga besökstiden är på 5:03. Vilket måste betyda att några faktiskt läser det jag skriver och det är onekligen uppmuntrande, We only wanted to be loved! Därför vill jag komma med en uppmaning; kommentera gärna vad jag skriver. Det är liksom därför kommentarsfunktionen finns. Jag lovar dessutom att svara så fort som möjligt. Men snälla du, var inte anonym. Det är så jävla trist.

***

Jag funderar på att ge mig ut på min första långtur med räsern idag, Södertörn runt etapp 3, men sträckan på 4,1 mil vet jag inte om min rygg pallar. Turen börjar i Västerhaninge och slutar i Nynäshamn. Det ser tack och lov ut som man kan hoppa på pendeln vid Ösmo om man inte orkar hela vägen. Och det känns tryggt.

One Love!

5 kommentarer:

Ankan sa...

Hoppas du har en bra sadel? Har för mig att du diskuterade sadel för ett tag sedan? En bekant till mig fick ont i perineum (?) när han började använda sin nya cykel. Inte så kul...

Sånger från nedre botten sa...

Om jag har en bra sadel? Stenhård lädersadel från de Brittiska öarna! Jag ska villigt erkänna att jag var lite nojig för just den detaljen. Men det gick hur bra som helst.

Jah Hollis sa...

Mönstret på kalsingar klarar inte sitemetern. Tro mig!

Sånger från nedre botten sa...

Sorry Jah, jag såg fel, dina är ju ljusblå! Eller hur.

Jah Hollis sa...

Himmelsblå brukar färgen kallas, men det stämmer inte ändå. Dessutom går det väl mera i bluesblått nu efter genomklappningen mot Gnaget.