fredag 24 augusti 2007

The Crooked Beat

"Sister Sue tell me baby what are we gonna do
She said take two candles,
And then you burn them out
Make a paper boat, light it and.... send it out
send it out now"


Idag är jag slut som artist. Morgonen inleddes med stretching, dusch, ligga på is. Sen var det dags för frukost. Med en sån start på dan längtar man faktiskt bara tillbaka till bingen igen. Nu har jag bokat tid till en naprapat. Tre veckor med stel rygg är faktiskt två för många. Jag hade tur och fick en tid redan idag. Med lite tur kommer det att kännas så pass bra att cykelturen över till BBB går lekande lätt, hem är jag inte orolig för eftersom att han lovade att köpa bärs. Jag tror dock inte att han har fått de här intressanta bärsen än. Jag ska gå igenom delar av hans treåriga bloggskörd och se vad vi kan göra med det till BBB:s treårskalas. Sen har han tydligen redan köpt en kopia av This is England. Både Markus och jag ogillar skarpt biograf(o-)kulturen som råder. Det kan nog bli en bra kväll. Om ryggen vill.

***

Johan Mjällby om Kim Källström inför träningsmatchen mot USA: " Kim är en underbar talang". Är man en talang om man spelar mer eller mindre ordinarie i Lyon?

***

Alex James: "De som brukade köpa Blur-skivor har slutat köpa skivor, de köper ost nu."


2 kommentarer:

Ankan sa...

Finns de där bärsen här överhuvud? vad tyckte du om filmen?

Sånger från nedre botten sa...

Saxat från Babylon by Bike: "Northern Brewing Company har precis börjat testa med att fylla öl på flaska. Dom har bara sålt på fat tidigare."

Vi hann inte komma till filmen, vi hade en del bärs att dricka, en del mat att äta, en del snack att snacka och lite jobb att göra å helt plötsligt var klockan 23...