måndag 13 augusti 2007

Utanför ämnet, igen

Nej. Det här duger inte. Ok, det är inte lätt att vinna matcher när domaren låter motståndarna gå fram som slåttermaskiner, men lägena! De ska sitta.

Tyckte du också att "expertkommentatorn" i sr:s webradio lät partisk? Det var han. "Putte" Carlsson är fetgårdare. Vilket tyder på en mycket slapp policy från sr:s sida. Vad blir nästa steg? Ett av licenspengar betalt samarbete mellan sr och dif media? Visst, det är inte många meter mellan radiohuset och kaknäs, men nån jävla måtta får det faktiskt vara.

6 kommentarer:

Jah Hollis sa...

Slåtter-maskiner var det!
Låter som någon inte är nöjd med utgången.

Neander sa...

Att Djurgården spelar så hårt som domaren tillåter kan man inte klaga på Djurgården för.
Men får man klaga på domaren? Okej, jag ska bara samla mig tillräckligt för att kunna skriva något publicerbart.
Det lär ta ett halvår. Minst.

Sånger från nedre botten sa...

Utgången blir som den blir om man inte sätter chanserna. Och det är det inte mycket att säga nåt om. Men om Stefan Johanesson kan man säga en hel del: Som att han bara blåste av vid regelrätt kroppskontakt men aldrig för stämpling och armbågar, jo förresten en gång. Efter att Eguren poängterat för honom att nu var det sjunde gången på raken som Riihilahti stämplat och armbågat sig till fördelar. Grabben måste ha glömt linserna hemma.

Studiomannen sa...

Det verkar som ett otroligt omaka par under den matchen. Jag har inte sett Riihilahti in action, men jag har sett Eguren falla. Många gånger.

Men eftersom det stod i de flesta referaten om frånvaron av fler kort så har du säkert rätt. Synd. Jag hade gärna sluppit ett finskt trädgårdsredskap på DIF:s mittfält nu på torsdag.

Sånger från nedre botten sa...

Jordbruksmaskin, inte trädgårdsredskap.

Neander sa...

Misstänkt rohypnolmissbrukare.
Varken jordbruk- eller trädgårdsredskap.;-)