onsdag 29 augusti 2007

There's More To A Picture

"Mi vida, lucerito sin vela,
mi sangre de la herida,
no me hagas sufrir ms"

Jag älskar den här bilden. Klickar du på den blir den större. Jag stal den helt fräckt från HappyMTB. Det finns så många detaljer i bilden som fascinerar mig; från det uppenbara att tre av de längst fram röker, snacka om doping!; att en av dem tänder kompisens cigg med sin egen cigg samtidigt som de cyklar; han som inte rökers blick på polarna, vill han också röka?; slangarna över axlarna i fall de får punka; killen längst till höger som ser ut som Gurra från Ebba; han som också vill vara med på bilden och kikar fram under armen på frontåkaren; alla små detaljer, som kläderna, ylletröjor och kalsingar, de underbara cykelmössorna/kepsarna, goggelsarna (heter det så i plural?), vattenflaskornas placering. Kort och gott en fantastisk bild.

5 kommentarer:

Martin sa...

Den är väldigt fin.

Sånger från nedre botten sa...

Mmm.

Sen tror jag att jag står över tävlingen, även om det suger (positiv bemärkelse) lite att köra ett gäng mil på grus. Men 10+, nja, jag tror inte det.

Ankan sa...

Dom ser rätt hårda ut.

Jah Hollis sa...

Undrar vad han som håller upp sin vattenflaska har i den. Han ser rätt lurig ut (syns bättre på sajten den är knyckt från).

Sånger från nedre botten sa...

20 cl Cognac, fyra msk socker, 30 cl vatten...